Jacqueline Barendse

Gediplomeerd Voedingsdeskundige, Kynologisch Gedragstherapeut en All-round Instructeur Jacq_cimba_indy
Dog Frisbee Instructeur;
ABC Trainer;
Cirkel Trainer

Mijn naam is Jacqueline Barendse en ik ben oprichter en eigenaar van Back on Trail, Gediplomeerd Voedingsdeskundige, Kynologisch Gedragstherapeut en Instructeur.

Vanaf de komst van onze eerste hond Benno, ben ik helemaal verkikkerd geraakt van de hondenwereld. We hebben twee Grote Zwitserse Sennenhonden gehad, Benno en Cimba. Geweldige lieve grote lobbesen, ongecompliceerd en makkelijk. Met Cimba heb ik Gehoorzaamheid en Breitensport gedaan. Onze huidige honden zijn Autralian Shepherds: Indy en Vegas. Met hun doe ik aan Gehoorzaamheid, veedrijven en hebben we behendigheid gedaan. Door Indy ben ik nog meer erachter gekomen dat onzeker gedrag (agressie naar andere honden en overmatig blaffen) heel goed omkeerbaar is in positief gedrag. Ik ben me hierdoor steeds dieper gaan verdiepen in hondengedrag tot ik heb besloten om de opleiding tot Kynologisch Gedragstherapeut te gaan volgen.

Daarnaast ben ik ook gediplomeerd Kynologisch Instructeur, een geweldige aanvulling waardoor ik goed instaat ben om nieuw aan te leren gedrag over te brengen, zowel aan uw hond áls aan u.  In 2014 heb ik dit uitgebreid met een diploma instructeur Dogfrisbee. Een prachtige hondensport die mijn hart gestolen heeft. En in 2015 ben ik ook gecertificeerd ABC Trainer en CirkelTrainer geworden naar concept van Hermina Stout. Verder op de website zal ik hier meer over vertellen.

Gedrag is wat mij in het bijzonder intrigeert. En wanneer we samen (de hond, u als eigenaar en ik) het gedrag kunnen ombuigen naar positief gedrag is het voor mij enorm kicken, maar wat denkt u van uzelf ?!

dog-frisbee

Mijn profiel:  Ik werk graag samen, met eigenaren en hond(en), samenwerken naar een oplossing toe is het mooiste wat er is. Motiveren en bijsturen is mijn drijfkracht.
Ik ben zowel een teamplayer als een zelfstandig werker, vrolijk, enthousiast, creatief, oog voor kwaliteit dus soms ook kritisch, ik kan goed organiseren, klant gericht werken en plannen. Als persoon ben ik toegankelijk en goed in het leggen van contacten en altijd bereid om bij te leren.

Een overzicht van mijn kennis uitbreiding is via deze link te vinden.

Reacties zijn gesloten.